Gulddomäner & Premiumdomäner
Gulddomäner & Premiumdomäner

Söker du ett unikt domännamn?

Gulddomäner förmedlar domäner med ett attraktivt värde. Här kan du köpa och sälja domäner till din verksamhet.

Har du en ”bra” domän du vill sälja så är du välkommen att kontakta oss. Vad som är ett bra domännamn avgörs bland annat av domänens namn, ålder och DR. För att sälja din premiumdomän hos oss så ska den ha ett försäljningspris om minst 20.000 och ha varit registrerad i minst 12 månader.

Länkkraft till ditt domännamn

När du listar ditt premium domännamn hos Gulddomäner.se så får du en egen undersida där du själv kan skriva en artikeln och lägga in information. Priset är 499 kr exkl. moms och då får du även lägga in 2 länkar till dig domän, vilket ger extra länkkraft till din domän. Läs mer om domänens betydelse för SEO.

Domännamn inom bland annat finans och shopping

Oavsett vilken nisch du är verksam i, så kan din ranking på Google öka med hjälp av ett bra domännamn. Just nu har vi flera attraktiva domännamn till försäljning som kanske skulle passa just dig. Jobbar du med shopping och handel kanske domännamnet Allbrands.se eller GANTstore.se skulle kunna hjälpa er att boosta er Google-rank och omsättning.

För dig som jobbar med lån och finans kan vi tipsa om Lanaonline.se, en riktig gulddomän med flera år på nacken och registrerades redan år 2013.